Κρέμα λευκής σοκολάτας στον
φούρνο!!!

Υλικά:
5
αβγά
1/2
φλιτζ.τσαγιού γάλα
1
ζαχαρούχο γάλα
1
κουτ.σούπας βούτυρο λιωμένο
226γρ.λευκή
κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
Τρούφα
λευκής σοκολάτας ή καβουρδισμένοι ξηροί καρποί για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Βάζουμε
όλα τα υλικά μέσα σε ένα πολυμίξερ και τα χτυπάμε. Βουτυρώνουμε καλά και
πασπαλίζουμε με κρυσταλλική ζάχαρη μία μικρομεσαίου μεγέθους φόρμα για κέικ και
ρίχνουμε το μείγμα. Σκεπάζουμε πολύ καλά με αλουμινόχαρτο την φόρμα και την
τοποθετούμε σε ένα ταψί στο οποίο ρίχνουμε νερό μέχρι την μέση της φόρμας. Ψήνουμε
για 50' λεπτά στους 200° αέρα με αντιστάσεις. Όταν το βγάλουμε από τον φούρνο
το αφήνουμε να κρυώσει και το τοποθετούμε στο ψυγείο χωρίς να το ξεφορμάρουμε
για τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια το ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με
την τρούφα. Καλή επιτυχία 😉😊
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου