Στριφτάρια με καπνιστό τόνο


Υλικά:

1 πακέτο στριφτάρια ή οποιοδήποτε ζυμαρικό της επιλογής σας
2 συσκευασίες τόνο καπνιστό σε λάδι
1 κρεμμύδι μικρό
1 καρότο
1 σκελίδα σκόρδο
3-4 πιπεριές Φλωρίνης
1/3 ποτ.κρασιού λευκό κρασί
1 κούπα χυμό ντομάτας στον τρίφτη
1 κουτ.γλυκού πελτέ
Αλάτι,πιπέρι


Εκτέλεση:

Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε στο μουλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο και το χτυπάμε (όχι τελείως… να είναι σε μικρά κομματάκια ;-)) .Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι από τον τόνο και τσιγαρίζουμε όλα τα λαχανικά. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε την ντομάτα και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να βράσει και λίγο πριν να είναι έτοιμο προσθέτουμε και τον τόνο. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο ή μαϊντανό… καλή επιτυχία!!!

Σχόλια