Σνίτσελ χοιρινό με σάλτσα ροκφόρ!!!



Υλικά:

2-3 σνίτσελ χοιρινά
2 αβγά χτυπημένα ελαφρά
Αλεύρι και τριμμένη φρυγανιά για πανάρισμα
Αλάτι,πιπέρι
Για την σάλτσα:
100γρ κρέμα γάλακτος
50γρ ροκφόρ ή μπλε τυρί Δανίας
1 κουτ.γλυκού βούτυρο
2 φέτες τυρί του τοστ
Λίγα μανιτάρια προαιρετικά


Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ και ιδανικά τα αφήνουμε 10λεπτά να μείνουν και να απορροφήσουν το αλατοπίπερο. Τοποθετούμε ένα ένα σνίτσελ στο αλεύρι, έπειτα στο αβγό και τελευταία στην φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν και απο τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το περιττό λάδι.
Εν τω μεταξύ σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και την βράζουμε για περίπου πέντε λεπτά (ίσα δηλαδή να λιώσουν τα τυριά και να δέσει).
Προσοχή! Στην σάλτσα δεν βάζουμε καθόλου αλάτι ,γιατί έχει τα τυριά και θα βγει αλμυρή...
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή ότι άλλο μας αρέσει....

Καλή όρεξη!!!

Σχόλια