Κοκκινόψαρο με λιγκουίνι!!!!!!

Ένα κοκκινόψαρο ξεχασμένο από τον χειμώνα  στην κατάψυξη μου έκλεινε το μάτι εδώ και καιρό… δεν ήθελα όμως  με τίποτα να το κάνω σούπα με τέτοια ζέστη… και ως γνήσιοι μακαρονάδες στην οικογένεια είπα να πειραματιστώ με ζυμαρικά και τελικά το αποτέλεσμα μας αντάμειψε και με το παραπάνω..... αν σας αρέσει η γαριδομακαρονάδα να το φτιάξετε οπωσδήποτε! Προσωπικά εμάς μας άρεσε πολύ περισσότερο.... Συν ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αγαπήσουν και τα παιδάκια σας το ψάρι…. Τολμήστε το!!!

Yλικά:
1-2 κοκκινόψαρα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουτ.σούπας πελτέ
φρέσκο χυμό από 2 ντομάτες
1 πακέτο λιγκουίνι


Εκτέλεση:

Βάζουμε τα λιγκουίνι να βράσουν και εν τω μεταξύ σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά και το σκόρδο. Τοποθετούμε από πάνω το ψάρι και σβήνουμε με το κρασί.

 Προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό ισα να σκεπάσει το ψάρι. Το αφήνουμε να βράσει 10-15 λεπτά και με προσοχή αφαιρούμε το ψάρι να μην μας διαλυθεί.

 Μέσα στην σάλτσα τοποθετούμε τα λιγκουίνι μισοβρασμένα και τα αφήνουνε λίγα λεπτά ακόμα να δέσουν.

 Φιλετάρουμε το ψάρι μας και σερβίρουμε ;-) !!!!!


Σχόλια