Καναπεδάκια angry birds!

Σίγουρα τα συγκεκριμένα καναπεδάκια θα τα λατρέψουν οι μικροί σας φίλοι... και σας εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να μείνει ούτε ένα!!! Είναι πανεύκολα και πανέμορφα, οπότε ας μην μακρηγορούμε άλλο και πάμε να δούμε την συνταγή... Δεν θα σας δώσω αναλογίες γιατί εξαρτάται καθαρά από το πόσα θέλετε να φτιάξετε 😉😋🍞🐦!!!


Υλικά:

Ψωμί του τοστ
Σαλάμι αέρος (καλό είναι εάν προορίζεται για παιδιά να μην είναι πικάντικο)
Τυρί κρέμα
Μαγιονέζα
Τυρί του τοστ
Ελάχιστες φέτες του τοστ τσενταρ (για το ράμφος)
Ελάχιστες ελιές χωρίς κουκούτσι για τα μάτια και τα φρύδια


Εκτέλεση:

Με ένα στρογγυλό κουπ πατ κόβουμε το ψωμί του τοστ σε όμοια διάμετρο με το σαλάμι αέρος. Το ίδιο κάνουμε και με το τυρί του τοστ. Για τα σκούρα angry birds χρησιμοποιούμε μία στρογγυλή φετούλα ψωμί που την έχουμε αλείψει με τυρί κρέμα και την έχουμε καλύψει με το σαλάμι. Με ένα κορνέ με πολύ μικρή μύτη (ή με την βοήθεια ενός κουταλιού) αφήνουμε τρεις "τελίτσες"... δύο για τα μάτια και μία για να κολλήσουμε το ράμφος. Στα μάτια βάζουμε δύο παααρα πολύ μικρά κομματάκια ελιάς για τις κόρες και δύο μεγαλύτερα για τα φρύδια. Για το ράμφος, κόβουμε μικρά τριγωνάκια από το τσένταρ. Για τα κίτρινα angry birds ακολουθούμε ακριβώς την ίδια διαδικασία απλά χρησιμοποιούμε ως βάση, ψωμάκι, μαγιονέζα και κίτρινο τυρί του τοστ. Αυτό ήταν..... Καλή επιτυχία!!!


Λίγα μυστικά ακόμα:
*Μπορείτε εαν θέλετε να τα έχετε φτιάξει από την προηγούμενη ημέρα αρκεί να τα αποθηκεύσετε σε μπολ που κλείνει αεροστεγώς για να μην ξεραθούν.

Σχόλια