Μανιταρόσπιτα από γεμιστά αβγά και ντομάτα!!!


Υλικά:

4 αβγά βρασμένα σφιχτά
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι,πιπέρι
ροδέλες ντομάτας

Εκτέλεση:


Βράzoυμε τα αβγά και αφαιρούμε τους κρόκους κάνοντας μία μικρή τρύπα στο πάνω μέρος του αβγού. Τους βάζουμε σε ένα μπολ και τους λιώνουμε με ένα πιρούνι .Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Με ένα κορνέ γεμίζουμε τα άδεια ασπράδια και τα καπακώνουμε με τις ροδέλες τις ντομάτας. Κάνουμε μικρές κουκίδες από μαγιονέζα στα καπάκια τις ντομάτας και σερβίρουμε!

Σχόλια