Υπέροχο ντιπ με γιαούρτι και άνηθο!!!

Απλό, αλλά τόσο μα τόσο γευστικό και δροσιστικό που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση πάρα πολλές φορές... Ιδανικό για όσους αγαπούν το τζατζίκι, αλλά απεχθάνονται την δυσοσμία που προκαλεί... Με λίγα λόγια, ένα ντιπ που όποτε το έχω φτιάξει κερδίζει τις εντυπώσεις ΟΛΩΝ!!! Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε...


Υλικά:

500γρ γιαούρτι στραγγιστό (πλήρες)
1 φλιτζ.τσαγιού περίπου ψιλοκομμένο άνηθο
2-3 κουτ.σούπας ξύδι
4-5 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι


Εκτέλεση:


Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν. Ιδανικά, δοκιμάζουμε εάν χρειάζεται κάτι επιπλέον (λάδι, ξύδι ή αλάτι), κλείνουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε οπωσδήποτε 2 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε. Όσο περισσότερες ώρες μείνει στο ψυγείο τόσο καλύτερα... Καλή επιτυχία 😉😋 !!!

Σχόλια