Κολοκυθόπιτα γυμνή!!!

Κολοκυθόπιτα γυμνή όπως την έλεγε η γιαγιά μου ή μπατσαριά όπως την λέει η πεθερά μου... πόσα άλλα ονόματα έχει ανά την Ελλάδα δεν ξέρω...ξέρω όμως ότι είναι μία πεντανόστιμη, εύκολη και γρήγορη πιτούλα, που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας και είναι ιδανική για τώρα το καλοκαίρι 😋😋😋🥒🥒🥧🥧


Υλικά:

4 κούπες κολοκύθι τριμμένο και στραγγισμένο
1 κούπα (του νες καφέ) ελαιόλαδο
1 κούπα (του νες καφέ) γιαούρτι
4 αυγά
500γρ. φέτα
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο ή ότι άλλο τυρί που λιώνει έχουμε
1 κρεμμύδι τριμμένο
3 κουτ.σούπας δυόσμο 
3 κουτ.σουπας άνηθο ψιλοκομμένο
2 κούπες αλεύρι φαρίν απ
λίγη ρίγανη(προαιρετικά)
Πιπέρι



Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε  τα αυγά και αφού τα χτυπήσουμε ελαφρώς με έναν αβγοδάρτη, προσθέτουμε το λάδι και το γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν σαν κρέμα. Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα αρωματικά μας, το κολοκύθι και την φέτα και ανακατεύουμε με μία κουτάλα. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και κάνουμε ένα τελευταίο πολύ καλό ανακάτεμα. Στρώνουμε το μείγμα μας στη λαμαρίνα του φούρνου που έχουμε λαδώσει προηγουμένως πολύ καλά. Πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 170° βαθμούς αέρα με αντιστάσεις για περίπου 40-45 λεπτά. Καλή επιτυχία σε όλους!!!
 

Λίγα μυστικά ακόμα:
*Εάν δεν έχετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, μπορείτε να βάλετε απλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ανακατεμένο με 3 κουταλάκια του γλυκού baking powder.


Σχόλια