Spaghetti με τόνο a la crème!!!

Ξέρω ο συνδυασμός ψαριού με κρέμα γάλακτος ίσως σας ξενίσει... ίσως δεν μπορείτε να φανταστείτε καν την γεύση του... όμως σας προτείνω να δοκιμάσετε έστω και μία φορά αυτήν την πάναπλη μακαρονάδα και είμαι σίγουρη ότι θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Την πρωτοέφτιαξα πριν από παάααρα πολλά χρόνια, με κυριολεκτικά ότι βρισκόταν στο ψυγείο μου και έχει καθιερωθεί σε μία από τις αγαπημένες μας μακαρονάδες! Χρειάζεται ελάχιστα υλικά και γίνεται σε χρόνο ντε τε... πραγματικά δοκιμάστε την... 😋🌶️🍝🍽️🐠🐟




Υλικά:

1 συσκευασία spaghetti (500γρ.)
2 συσκευασίες τόνο σε νερό (120γρ. η κάθε συσκευασία περίπου)
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια
1 κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (500γρ.)
2 κουτ.σούπας κέτσαπ (προαιρετικά)
Αλάτι,πιπέρι
Ελαιόλαδο



Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο (ίσα να καλυφθεί ο πάτος του) και προσθέτουμε τις πιπεριές ανακατεύοντας συνεχώς σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαραθούν. Συνεχίζουμε ρίχνοντας μέσα την κέτσαπ και τον τόνο, αφού προηγουμένως τον έχουμε στραγγίξει καλά από τα υγρά του. Ανακατεύουμε καλά για 2' περίπου λεπτά και τελειώνουμε με την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει για 1'-2' λεπτά και όπως είναι την περιχύνουμε στα μακαρόνια μας και ανακατεύουμε πολυ καλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας και τα αφήνουμε να "ξεκουραστούν" και να "δέσουν" για περίπου 10' λεπτά. Αυτό ήταν... την σερβίρουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προαιρετικά τυράκι της αρεσκείας μας. Καλή απόλαυση 😋😁

Σχόλια